Astoria Hotel

Koopzondagen te Gent

HomeNieuwsKoopzondagen te Gent

Je wilt onze Artevelde-stad bezoeken en eens aangenaam gaan shoppen, maar je hebt enkel tijd op zondag? Niet getreurd, als je de eerste zondag van de maand boekt, kun je nog steeds terecht op de koopjeszondag.

De eerste zondag van elke maand is al enige jaren de vaste koopjeszondag in Gent. Winkels en handelaars hebben dan de mogelijkheid om hun zaak een extra dag te openen. Let wel op, de openingsuren van de winkels kunnen op koopjeszondag verschillen met de normale openingsuren.

Astoria Hotel

Loop gerust verloren in Gents bekende winkelstraten zoals de Veldstraat en de Langemunt, maar verken ook eens de kleinere boetiekjes die je terugvindt in omliggende en minder gekende straten zoals de Mageleinstraat, de Burgstraat of de Vlaanderenstraat. Je zult er verrast worden door eigenzinnige kledingszaken, specialisten in lekkernijen en kunstig of kitscherig brocant.

Bovendien kun je je winkelbezoek ook combineren met de verscheidene markten die op zondagochtend in het Gentse stadscentrum doorgaan.

Meer info daarover vind je op onze nieuwspagina hieronder

Van alle markten thuis in gent

Je bent met de auto? Geen probleem, Gent beschikt over verschillende ondergrondse parkings waar altijd wel een plekje voor je vrij staat! Ook ons hotel beschikt over een ruime privé-parking, en er is een vlotte tramverbinding naar het centrum. Ben je een fietser, dan kun je ook fietsen bij ons huren, en uiteraard kun je ook je eigen fiets bij ons stallen. Per fiets is het centrum een kwartiertje verwijderd van Hotel Astoria.

Wil je wat meer praktische informatie over koopjeszondag of een paar goede suggestie voor winkels en winkelbuurten? Neem gerust een kijkje op de informatiepagina van

Visit Gent
Astoria Hotel