Astoria Hotel

Draakje Fosfor

HomeNieuwsDraakje Fosfor

Samen met Draakje Fosfor ga je op ontdekkingstocht door de charmante straten van Gent en kom je alle echt must see's van Gent tegen. Een speurtocht vol plezier, amusement en het onthullen van de geheimen van de stad.

De speurtocht is speciaal ontworpen voor kinderen tussen 5 en 12 jaar oud, maar ook jongere avonturiers kunnen deelnemen met de hulp van een volwassene. Neem de tijd om te genieten, want de tocht duurt ongeveer 2 uur (3km – 4000 stappen). Vertrek zeker ten laatste om 15 uur, zodat je tegen 17 uur het eindpunt bereikt voor een spannende ontknoping, met een extra verrassing die op je wacht.

Mis dit betoverende avontuur met Draakje Fosfor niet! Bereid je voor op een middag vol plezier, leren en het ontdekken van de magie die Gent te bieden heeft. Download de Draakje Fosfor-app, trek je wandelschoenen aan en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in de straten van Gent!

Download de draakje Fosfor-app hier en start je zoektocht.

Op Avontuur met Draakje Fosfor: een betoverende ontdekkingstocht door Gent

Draakje Fosfor de nieuwe beste vriend van je kroost.

Maak je klaar voor een magisch avontuur in het hart van Gent met Draakje Fosfor! Draakje Fosfor, de stoere beschermdraak van de stad woont op de toren van het Belfort. Maar er is één probleem, draakje Fosfor geraakt altijd zijn spullen kwijt. Deze keer is hij zijn bril kwijt en hij heeft jouw hulp nodig.

Astoria Hotel

Heb je tijdens of na de grote zoektocht even nood aan een drankje of hapje, dan kan je in Gent bij een tal van kindvriendelijke eet- en drinkadresjes terecht. Deze kan je herkennen aan het draakje dat aan de gevel hangt.

Kindvriendelijk eet- en drinkadresjes

 

Photos by @Visit Gent