Astoria Hotel

Circulatieplan vs. bereikbaarheid Hotel Astoria = goede combinatie

HomeNieuwsCirculatieplan vs. bereikbaarheid Hotel Astoria = goede combinatie

Sinds 3 april 2017 is het nieuwe circulatieplan in Gent in voege, waarbij de binnenstad werd ingedeeld in zes sectoren en een centraal autovrij gebied. Mogelijk is je GPS niet up-to-date, dus let op de (aangepaste) bewegwijzering of gebruik Google Maps. Het plan heeft al flink wat inkt laten vloeien: volgens de één is het een zegen, volgens de andere een vloek.

En hoe zit het met onze eigen ligging van Astoria hotel? Zeer goed eigenlijk. Ons hotel bevindt zich net buiten de feitelijke binnenstad en de vernieuwingen van het circulatieplan hebben op ons geen énkele invloed. We liggen nog steeds op een boogscheut van verscheidene invalswegen naar Gent, en op vijf minuten wandelafstand van het Gent-Sint Pietersstation. Dit maakt dat we nu een stuk bereikbaarder zijn dan de hotels in het centrum.

Bovendien kun je vlakbij het hotel een tram nemen die je op een tiental minuten naar het middeleeuwse centrum van de stad brengt. Als het weer meezit, kun je er zelfs een mooie wandeling van 25 minuten van maken, doorheen het prachtige Citadelpark, langs de oever van de Leie om te eindigen bij de Veldstraat of de Kouter.
Of voor de sportievelingen onder jullie, in het hotel kan je ook fietsen huren aan €7,5 per dag. Intussen kun je je wagen kwijt op onze privé-parking voor een minieme prijs.
Aarzel dus niet en circuleer naar onze website, waar je een van onze 27 mooi ingerichte kamers kunt boeken om zo van een stressvrij bezoek aan Gent te genieten. Als dat geen ijzersterk plan is!

Astoria Hotel

Photos by @Visit Gent