Tentoonstelling Lightopia, hier brandt de lamp

Lightopia, het klinkt wel als een onbekend eiland aan de andere kant van de wereld. Maar niets is minder waar!
Het is de fonkelnieuwe tentoonstelling van het Design museum Gent. In samenwerking met het Duitse Vitra Design museum gaat de curator op een experimentele manier om met het elektrische licht.

Deze tentoonstelling loopt tot 15 maart 2015 en is zeker een bezoekje waard!

Love letters in war and peace

Voor diegene voor wie het elke dag Valentijn zou mogen zijn...
Love letters in war and peace is de nieuwe tentoonstelling van het Museum voor Schone kunsten Gent die zaterdag 8 november 2014 van start is gegaan. In deze romantische expositie staat het fenomeen van de liefdesbrief centraal en dat voor, tijdens en na de eerste wereldoorlog. De brieven worden geflankeerd met kunstwerken van over de hele wereld die mee de juiste sfeer helpen oproepen.

De tentoonstelling loopt tot 22 februari 2015 en heeft heel wat bijzondere activiteiten op de agenda staan. Zo zijn er verschillende lezingen, boekpresentaties en gezinsactiviteiten. Op museumnacht (04/12/2014) kan je er terecht voor ‘Eerste hulp bij liefdesbrieven’ en op Valentijn is het museum uitzonderlijk ’s avonds open voor een nocturne.

Koppel jouw bezoek aan de tentoonstelling met één van onze vijf arrangementen en wie weet valt 14 februari wel wat eerder dit jaar…

TripAdvisor reward: Certificaat van uitmuntendheid 2014

Met trots kunnen we melden dat wij opnieuw dit jaar op TripAdvisor in de top 10 staan van alle Gentse hotels!

Deze ochtend ontvingen wij ons "certificaat van uitmuntendheid 2014".
Hartelijk dank aan alle TripAdvisor gebruikers om een beoordeling na te laten!

Nieuwe data Gents Lichtfestival gekend!

Het volgende Lichtfestival Gent vindt plaats van 29 januari tot en met 1 februari 2015 en wordt een driejaarlijks festival.
De Lichtfestivals van 2011 en 2012 waren een enorm succes. Bijna een half miljoen bezoekers overrompelden toen telkens de Gentse binnenstad. De derde editie zal zeker ook de moeite lonen.

Bekende Gentse acteurs nemen toeristen beet

De toeristische dienst van de stad Gent heeft woensdag een nieuwe campagne gelanceerd om Gent te promoten als uitgelezen plek voor een citytrip.
In acht korte eigenwijze filmpjes halen bekende acteurs waaronder Wim Opbrouck en Pascale Platel grappen uit met nietsvermoedende groepen toeristen die Gent bezoeken. Hieronder enkele voorbeelden !

Op zoek naar een origineel cadeau?

Op zoek naar een leuk cadeau, of een verwenarrangementje zonder reden?
Slapen en Wellness vanaf €103 per persoon (prijzen enkel geldig mits kamerbezetting van 2 personen)

Boek hier!
Reserveren