Cheers & Beers

Wil je Gent op een andere manier leren kennen? Plaatsen bezoeken die minder voor de hand liggend zijn en ondertussen meer te weten komen over de rijke Belgische bierwereld? Dan ben je daar slechts een muisklik van verwijderd.

Vanaf €79 per persoon (prijzen enkel geldig mits kamerbezetting 2 personen)
Dit arrangement omvat:

  • 1 overnachting met vers ontbijtbuffet
  • Een leuk biergeschenkset op de kamer
  • Een onvergetelijke biertour op (enkel) zaterdagnamiddag doorheen het mooie historische Gent

Wij nodigen je uit om samen met onze gids Liselot te genieten van het mooie historische Gent. Ze leidt jou doorheen de pittoreske straatjes en vertelt jullie ondertussen meer over onze wereldberoemde bieren.

Wil je nog meer info over deze biertour? Hieronder iets meer uitleg!


Een bezoek aan Gent kan niet voorbijgaan zonder je ook even onder te dompelen in de wereld van de bieren. Dat is de opzet van onze partner Belgium Beer Days. We vertellen je meer over onze wereldberoemde trappistenbieren, we maken je warm voor speciale fruitbieren. Ben je eerder liefhebber van een Geuze of een bruin biertje? Een Saison of een amber blond bier? Tijdens deze tour nodigen we je uit om van elk type bier te proeven terwijl we meer vertellen over de brouwerij, de boeiende geschiedenis, de populariteit van dat verkoren speciaalbier. Op korte termijn kom je veel te weten over Belgische bieren. Je zal versteld staan!

Reserveren